Politică editorială

1. Scopul acestei publicații este lucrativ. La fel ca orice întreprindere comercială încercăm să atragem vizitatori care să vină aici pentru a citi știrile. Noi vindem reclamă, iar clienții de publicitate ne plătesc în funcție de câți de mulți cititori avem. 

2. Pentru a atrage cititori cât mai mulți încercăm să: 

   a) avem un flux constant de știri corecte și interesante. 

   b) producem cât mai multe dezvăluiri realizate în cel mai profesionist mod. 

3. Articolele pe care le scriem sunt realizate într-un mod atât de profesionist încât pe cititori îi rugăm să nu aibă vreo îndoială despre veridicitatea informațiilor, iar protagoniștilor lor le recomandăm să nu se agite prea tare pentru că vor pierde orice proces în orice instanță. 

4. Anchetele și investigațiile realizate de noi vor prezenta și punctul de vedere al tuturor părților implicate în măsura în care acestea vor dori să exprime un asemenea punct de vedere. 

5. Solicităm puncte de vedere înainte de realizarea oricărui material deși nu suntem obligați, așa cum nu suntem obligați să publicăm vreo revenire sau drept la replică prost scris după aceea. 

6. Nu avem o politică editorială agresivă, dar suntem cei mai buni și dorim ca partenerii noștri să ne respecte. 

7. Considerăm că angajații diferitelor instituții de stat sunt deopotrivă partenerii și „angajații” noștri din moment ce sunt plătiți din banii noștri. Din acest motiv utilizăm foarte des solicitări bazate pe legea accesului la informații publice. 

8. Ne apărăm sursele cu îndârjire și nu facem rabat de la această regulă sub nicio formă. 

9. Nu colaborăm cu vreo instituție a statului. Noi câștigăm bani scriind, ei câștigă bani altfel și le urăm succes în activitatea lor... „specifică”. 

10. Noi nu căutăm să facem rău protagoniștilor materialelor noastre. Prezentăm povești în care, dacă ei sunt personaje negative, noi nu avem nicio vină.