CRAIOVITA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent

CRAIOVITA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent

CRAIOVIȚA PARADISE va fi o dezvoltare imobiliară ce va constitui realmente un moment de cotitură în viața economică a municipiului Craiova, o investiție uriașă, care per total va depași suma de 400 milioane euro și care va da orașului un aer cu adevărat European. Probabil va fi una din cele mai mari investiții imobiliare făcute în România.
Tinerii, drogurile și jandarmii

Tinerii, drogurile și jandarmii

Jandarmii au reținut doi craioveni care aveau mai multe pliculețe cu droguri asupra lor. Tinerii se aflau în zona Parcului Romanescu. Află cum au fost depistați de oamenii legii.
La cutremur 31 de clădiri din Craiova pot să cadă. Află dacă ești afectat

La cutremur 31 de clădiri din Craiova pot să cadă. Află dacă ești afectat

Peste 30 de clădiri din Craiova sunt în pericol să cadă la un eventual cutremur. Un număr de 23 de imobile au fost deja expertizate, iar pentru nouă încep testele. Aproape 2600 de craioveni sunt în pericol în caz de tragedie. Află din care sunt clădirile cu probleme.
Ajung banii la Craiova. Anunțul făcut de primar!

Ajung banii la Craiova. Anunțul făcut de primar!

Primarul Mihai Genoiu a făcut anunțul pe care îl așteaptă mai mulți craioveni. Edilul a spus câți bani urmează să primească orașul prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Un număr de trei străzi importante sunt afectate.
Școli fără directori

Școli fără directori

Mai multe școli doljene functionează fără directori, iar motivul este simplu. La a cea de a doua sesiune a concursului pentru funcțiile de director și director adjunct nu s-a înscris nimeni. Este vorba despre instituțiile de învățământ din localitățile Lipovu, Gângiova, Izvoare și Băilești.
Nu scăpăm ușor de caniculă

Nu scăpăm ușor de caniculă

Temperaturile ridicate ne afectează și astăzi. Cel puțin asa prognozează meteorologii care au prelungit codul galben de caniculă. Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit atenţionarea meteorologică extinzând şi numărul judeţelor de la 9 la 16, inclusiv Bucureştiul.
APIA Dolj eliberează adeverințe pentru credite

APIA Dolj eliberează adeverințe pentru credite

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, începând de luni, 10.07.2017, eliberează adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată gestionate în cadrul Campaniei 2017 – schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practici agricole
Marii datornici rămân fără apă caldă

Marii datornici rămân fără apă caldă

15 asociații de proprietari din Craiova, rămân fără apă caldă începând de vineri, 14.07.2017. Furnizorul de energie termică al oraşului, SC Termo Craiova SRL, a intocmit o listă neagră a datornicilor care cuprinde 120 de asociatii si a decis sa le sisteze furnizarea apei calde, primele
Mită la pușcărie

Mită la pușcărie

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe o sentinta de condamnare definitiva a unui agent de la Penitenciarul Craiova, judecat pentru luare de mita, ca un alt angajat al puscariei a ajuns in atentia anchetatorilor pentru aceeasi fapta.

Salvează timp, nu mai aştepta la ghişeu!

Inspectoratul General pentru Imigrări pune la dispoziția dvs. o platformă on-line, disponibilă 24h/24h, prin care cei interesați pot depune cereri pentru invitații/reîntregirea familiei/aviz de angajare sau detașare/ prelungirea dreptului de ședere temporară/înregistrarea rezidenței sau pe termen lung/rezidență permanentă prin accesarea site-ului http://igi.mai.gov.ro/.

Acesta oferă posibilitatea previzualizării documentelor și programarea dvs. on-line, in cazul îndeplinirii condițiilor de formă și conținut a documentelor, prin informarea în maxim 48 de ore pe adresa de e-mail, cu privire la data și ora programării depunerii cererii la ghișeele instituției. Utilizând această facilitate puteți încărca documentele corespunzător scopului pentru care doriți reglementarea șederii, un funcționar le va verifica și va transmite un răspuns la solicitarea dvs. În aceste condiții, veți economisi timp prin obținerea de informații fără a fi necesară deplasarea dvs. la sediul structurii noastre, iar depunerea cererii se va realiza fix la data și ora stabilită, conform programării, în maxim 15 minute. Totodată, în situația în care sunteți interesat să informați/să obțineți informații ce fac obiectul:

-OUG nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare;

-OUG nr. 102/2005 privind libera circulație pe teritoriul României a cetățenilor statelor membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European și a cetățenilor Confederației Elvețiene, republicată, -OG nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, puteți transmite o solicitare on-line pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și vă vom răspunde intr-un timp foarte scurt.