Reguli noi pentru craiovenii care merg la Water Park

Craiovenii care aleg să meargă la Complexul de agrement acvatic din Parcul Tineretului, trebuie să știe că Water Park-ul are un regulament de funcționare care impune anumite restricții pentru clienți.

În primul rând trebuie știut faptul că programul de funcționare al complexului este zilnic, între orele 10.00 și 21.30, însă accesul la tobogane se poate face numai între orele 11.00 și 18.00 în sezonul rece și 11.00 și 19.00, în sezonul cald. În zilele cu evenimente, programul complexului acvatic Water Park se prelungește până la ora 04.00.

“Accesul în incinta Complexului Acvatic – Water Park Craiova se face zilnic, între orele 10:00 și orele 21:30, și în baza biletului sau a abonamentului. Pe toată perioada lucrărilor de întreţinere, reparaţii sau renovare, precum și la evenimente periodice organizate în Complexul Acvatic, unele servicii nu vor fi disponibile, fie parțial sau în întregime. În aceste situații, administrația nu datorează despăgubiri clienților. În zilele cu evenimente, programul complexului acvatic Water Park se prelungește până la ora 04:00. Accesul la tobogane este între orele 11:00 şi orele 18:00 în timpul sezonului rece şi între orele 10:00 si 19:00 în timpul sezonului cald. Toboganele se pot opri ori de câte ori este nevoie din punct de vedere tehnic”, se spune în Regulament.

Mai trebuie știut că, pentru siguranța clienților, incinta complexului de agrement este supravegheată cu camere video.

Iată câteva din regulile care au fost stabilite la Water Park:

Vizitatorii au obligația de a respecta îndrumările, instrucțiunile personalului și ale panourilor de atenționare. În caz contrar, Complexul Acvatic –Water Park Craiova nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele provocate de către beneficiari.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile: furtuni, fulgere, vânt puternic, clienții sunt obligați să părăsească bazinele exterioare și complexul pentru siguranță.

Vizitatorii vor intra în incintă doar pe bază de bilet sau abonament și vor purta o brățară.

Este interzis accesul cu animale de orice fel în interiorul complexului de agrement.

Este interzis accesul cu arme de foc letale sau neletale și orice alte arme, orice obiect capabil sau aparent capabil să lanseze proiectile sau să provoace răni; copii și imitații ale armelor de foc; dispozitive paralizante sau neutralizante; arme cu electroșocuri; obiecte contondente.

Este interzisă introducerea în incinta ștrandului de alimente sau băuturi din afara complexului de agrement. Se permite introducerea și consumul în incintă a alimentelor și băuturilor speciale pentru vizitatorii copii în vârstă de până la 3 ani.

Brățara de acces trebuie păstrată de către fiecare vizitator și predată la ieșirea din incintă.

Este interzis accesul în incinta complexului de agrement pentru persoanele care suferă de afecțiuni ce pot genera pierderea temporară a cunoștinței, convulsii sau alte asemenea, afecțiuni cardio-vasculare, boli contagioase, persoanele cu răni deschise, erupții cutanate, persoanele care sunt sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor .

În toate zonele din interior, este strict interzisă purtarea încălțămintei de stradă și a hainelor de stradă. Accesul în apă, în bazine sau pe tobogane se face doar în costum de baie.

Toboganele pot fi folosite doar cu echipamente oferite de către Water Park: colace de alunecare și nu pot fi aduse altele din exterior.

Este interzisă deversarea oricăror fluide umane în apă sau pe plajă, nu se scuipă, nu se suflă nasul.

Regulamentul conține mai multe condiții pe care vizitatorii trebuie să le respecte fie că merg în zona de bazine, la saună sau fitnes. Acesta urmează să fie aprobat în Consiliul Local.

Prețuri

Pentru o oră de acces în incinta ștrandului costul este de 23 de lei. Pentru o zi întreagă prețul biletului este de 55 de lei/persoană. Tot 55 de lei costă accesul în complex pentru 3 ore plus saună. Un abonament lunar este în valoare de 300 de lei. Taxa pentru sala de fitness este de 300 de lei/zi. Pierderea brățării de acces se suprataxează cu 65 de lei. Abonamentul nelimitat pentru o perioadă de 180 de zile costă 1500 de lei.

Incidente

sursa foto:Facebook

De menționat că săptămâna trecută în interiorul Water Parkului au avut loc două incidente, fiind necesară intrevenția echipajului SMURD. Accidentele au avut loc în zona unui bazin exterior din incinta Water Parkului. Persoanele care folosesc toboganul vin cu viteză, plonjează în afara bazinului, lovind persoanele aflate în preajmă. Din această cauză acestea sunt doborâte, fiind situații în care și-au pierdut cunoștința. Gurile rele spun că, aceste accidente au loc din cauză că toboganul a fost prost proiectat. De-a lungul timpului, aici au mai avut loc astfel de incidente. În anul 2020, un vizitator s-a ales cu coastele rupte după ce s-a dat pe toboganul cu pricina și a plonjat direct în peretele de beton al bazinului.


Publicat în

în