Bărbat găsit mort în apropierea unei biserici

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit, vineri noapte, fără suflare în apropierea unei biserci din Sibiu.

Un trecător l-a observat zăcând întins lângă o bancă. Imediat a fost alertată poliția, iar criminaliștii au împânzit zona.

Bărbatul era din Şura Mare și a fost ucis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Elena Welter, conform stirileprotv.ro.

„La data de 21.06.2024, în jurul orei 23,10, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconştientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Şura Mare.

Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât, în urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, a precizat reprezentanta IPJ Sibiu, Elena Welter.

Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica şi depista persoana bănuită de săvârşirea faptei. 

Citeşte şi: Aproape 500 de morți, bilanțul oficial al credincioșilor care au pierit pe drumul spre Mecca


Publicat în

în