Un rost de dilataţie dislocat de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti a dus la avarierea a cel puţin patru autoturisme

Poliţiştii au aplicat o amendă administratorului Autostrăzii Bucureşti -Piteşti, după ce un rost de dilataţie defect a dus la avarierea a cel puţin patru autoturisme.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, în cursul dimineţii, în jurul orei 09:00, de către mai mulţi participanţi la trafic despre faptul că autovehiculele pe care le conduceau ar fi suferit avarii în urma rulării peste un element al unui rost de dilataţie de pe partea carosabilă, în zona km.109 al Autostrăzii A1. Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă, avariile fiind provocate de un element dislocat al rostului de dilataţie din zona unui pod, la km 109 al Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de deplasare către Piteşti”, a transmis, joi, IPJ Argeş, potrivit News.ro.

Poliţiştii au asigurat protecţia zonei periculoase

Sursa citată a precizat că poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostradă A1 Bucuresti-Râmnicu Vâlcea au asigurat protecţia zonei periculoase, pentru a nu se înregistra şi alte incidente până la interventia administratorului drumului public, ai cărui reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului şi au luat măsuri de remediere a deficienţei.

„De asemenea, poliţiştii au întocmit documentaţia necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizaţii de reparaţie auto, pentru 4 autoturisme. Totodată, în urma abaterii constatate, a fost sancţionat reprezentantul administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.465 de lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice”, a mai transmis sursa citată.

Citește şi: Astăzi a fost cea mai caldă zi din 2024 în România


Publicat în

în