Dolj: Bărbați reținuți pentru trafic de droguri în Dolj

Cinci bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri în județul Dolj. Oamenii legii au făcut percheziții la locuințele celor cinci bărbați.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a 5 persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – iunie 2024, acestea ar fi deținut, intermediat și vândut, în mai multe rânduri, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din județul Dolj.

Una dintre persoanele în cauză a fost prinsă în flagrant delict, data de 19 iunie, în timp ce ar fi comercializat 11 doze de cocaină, achiziționate de la o altă persoană cercetată în aceeași cauză, în scopul revânzării“, potrivit IPJ Dolj.

Au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție

Au fost puse în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Craiova, fiind descoperite și ridicate o cantitate de substanţă pulverulentă, cântare electronice de precizie, obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, în cursul aceleiași zile, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea celor 5 persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, 20 iunie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Aproximativ 60 de incendii în Grecia în 24 de ore, 16 active


Publicat în

în