Un polițist a ajuns la spital după ce s-a împușcat, din greșeală, cu pistolul din dotare

Un polițist din Băile Herculane s-a împușcat, din greșeală, în picior cu pistolul din dotare. Bărbatul a fost preluat de urgență de un echipaj de ambulanță și transportat la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc miercuri chiar în sediul poliției din Băile Herculane.

„Un polițist de la Poliția Stațiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliției, s-a împușcat accidental cu armamentul din dotare, în jurul orei 13:00. Acesta a fost rănit în zona piciorului. În prezent acesta este conștient, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat de urgență la spital”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin, conform digi24.ro.

Conducerea inspectoratului a dispus o anchetă

În urma accidentului, superiorii lui au deschis o amplă anchetă. „Conducerea inspectoratului a dispus ca o echipă complexă din cadrul inspectoratului să se deplaseze la sediul poliției, pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în funcție de rezultatul verificărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun”, a mai transmis IPJ Caraș-Severin.

Citește şi: Târgu Jiu: Programul de Rusalii la Aparegio


Publicat în

în