(VIDEO) Craiova: Reținut după ce și-a bătut soția în scara blocului

Un bărbat de 64 de ani, din Craiova, este cercetat de polițiștii Secției 5, după ce și-a bătut soția în scaara blocului.

Ieri după amiază, Secția 5 Poliție Craiova a fost sesizată de către o femeie din municipiu că, în scara unui bloc de pe strada Parcului, vecina sa, de 58 ani, ar fi fost agresată fizic de soțul acesteia.

Echipajele de ordine publică au găsit victima fiind în locuința apelantei cu leziuni la nivelul membrelor superioare.

În continuare, polițiștii s-au deplasat la locuința prezumtivului autor, ocazie cu care, în fața ușii de acces în imobil, au fost identificate mai multe pete brun-roșcate.

Polițiștii i-au solicitat bărbatului să iasă din imobil, acesta ieșind cu un cuțit în mână. Imediat, polițiștii l-au somat să arunce cuțitul, acesta conformându-se, ulterior fiind încătușat și condus la audieri.

Totodată, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie. Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile va fi propusă luarea unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) Şapte percheziţii, inclusiv la sediul unei instituţii, într-un dosar vizând contracte de achiziţii publice


Publicat în

în