Un șofer a stat încarcerat jumătate de zi în mașina cu care s-a răsturat într-o râpă

Un șofer a supraviețuit după ce a stat încarcerat jumătate de zi în mașina cu care s-a răsturat într-o râpă. Dat dispărut de familie, bărbatul din Alba a fost găsit de polițiști într-o zonă plină de vegetaţie de pe marginea DN 1.

„Un bărbat, de 70 de ani, din Câlnic, a fost găsit, în această seară, încarcerat, într-un autoturism răsturnat într-o râpă de pe raza localităţii Răhău, pe marginea Drumului Naţional 1. Dispariţia acestuia a fost semnalată de către familie, în această dimineaţă, în jurul orei 10.30. Poliţiştii au demarat, imediat, activităţile de căutare, iar autoturismul a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie abundentă”, a transmis joi, 13 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a transmis, de asemenea, că Secţia de pompieri Sebeş a intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în localitatea Răhău, unde un autoturism s-a răsturnat.

În interiorul autoturismului, pompierii militari au găsit o persoană încarcerată, cu semne vitale, care, după extragerea din autoturism, a fost predată unui echipaj medical.

Citește și: Bărbat internat la Psihiatrie după ce a încercat să răpească de pe stradă o fată de 10 ani


Publicat în

în