Florin Melciu – un severinean în politica de la București

Florin Melciu este unul dintre oltenii care activează la cel mai înalt nivel al politicii de la București. Plecat din Severin în urmă cu 20 de ani, Melciu a reușit să se mențină în top-ul politicii din capitală. 

Florin Melciu este unul dintre oltenii care activează la cel mai înalt nivel al politicii de la București. Plecat din Severin în urmă cu 20 de ani, Melciu a reușit să se mențină în top-ul politicii din capitală. El a fost secretart de stat în Ministerul Administrației și Internelor și a condus Institutul Național de Administrație. În prezent, severineanul este vice-președintele PNL Sector 4. 

Politicianul a ocupat vreme de 4 ani funcția de consilier local în Sectorul 2 din București. Florin Melciu a mai fost consilier al europarlamentarului Adrian Cioroianu, consilier al Ministrului de Interne sau consilier al Ministrului Mediului și Pădurilor. Florin Melciu a mai ocupat funcția de director al Autorității Rutiere Române Ilfov. El a ocupat și funcția de director general al Registrului Auto Român. 

Florin Melciu este licențiat în administrație la Universitatea din Craiova și are un master în Studii Administrative Europene la SNSPA. El a absolvit Colegiul Național de Apărare în 2008 și Insititul Național de Administrație un an mai târziu. În 2011, Melciu a primit diplomă de la prestigioasa școală a Ministerului de Externe – Institutul Diplomatic. Tânărul politician a participat la cursuri internaționale la Institutul National de Administrație din Lisabona sau Institutul European de Administratie Publică din Barcelona.

Politicianul are 38 de ani, este căsătorit și are doi copii. Florin Melciu a fost unul dintre cei mai fervenți susținători ai actualului premier, Ludovic Orban. Acest lucru putea să îl coste cariera politică înainte de congresul în urma căruia Orban a preluat Partidul Național Liberal. În urmă cu trei ani, Florin Melciu a candidat pe listele PNL pentru un loc de parlamentar în București.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *