Marii datornici rămân fără apă caldă

15 asociații de proprietari din Craiova, rămân fără apă caldă începând de vineri, 14.07.2017. Furnizorul de energie termică al oraşului, SC Termo Craiova SRL, a intocmit o listă neagră a datornicilor care cuprinde 120 de asociatii si a decis sa le sisteze furnizarea apei calde, primele

15 asociații de proprietari din Craiova, rămân fără apă caldă începând de vineri, 14.07.2017. Furnizorul de energie termică al oraşului, SC Termo Craiova SRL, a intocmit o listă neagră a datornicilor care cuprinde 120 de asociatii datorince si a decis sa le sisteze furnizarea apei calde, primele15 fiind deja anuntate de aceasta masura.

Între asociaţiile datornice, care vor rămâne fără apă caldă se numără, Asociaţia de proprietari 1 Dâmboviţa, Asociaţia 26 Brazda lui Novac, Asociaţia 14 Romanescu, Asociaţia de proprietari 7- 1 Mai, Asociaţia de proprietari 1A Craioviţa Nouă, Asociaţia de proprietari C10c Înfrăţirii. Reprezentantii SC Termo Craiova SRL precizeaza ca “din cele 120 de asociaţii de proprietari, mari datornice, am somat 15 asociaţii, că vor rămâne fără apă caldă începând cu data de 14 iulie a.c”. Legea obligă furnizorul să-i înştiințeze pe datornici cu cinci zile înainte, ceea ce a şi făcut. Din cauza restanţierilor Termo se afla în imposibilitatea să își plătească facturile curente către principalul creditor, Complexul Energetic Oltenia”.


Publicat în

în