Vestea pe care o aștepta toată Oltenia. În sfârșit Mititelu a făcut anunțul

Adrian Mititelu a făcut genstul pe care-l așteaptă de șase ani fanii Universității Craiova. Află care este vestea pe care toată Oltenia a așteptat-o cu sufletul la gură. Este oficial și nimic nu mai poate schimba asta.


Adrian Mititelu a făcut genstul pe care-l așteaptă de șase ani fanii Universității Craiova. Află care este vestea pe care toată Oltenia a așteptat-o cu sufletul la gură. Este oficial și nimic nu mai poate schimba asta.

Patronul Universității Craiova a anunțată clar programul pe care echipa l-a stabilit pentru însrierea în Liga a IV-a. Astfel, lotul urmează să se reunească pe data de 16 iulie, iar o zi mai târziu jucătorii se vor prezenta la vizita medicală.

Urmează un cantonament de două săptămâni care va avea loc în Craiova. Campionatul începe pe data de 12 august.

„În prezent suntem in discuții avansate cu cca 35 de jucători urmând a semna contracte cu cca 22 de jucatori. Staful tehnico-administrativ dar și lotul de jucători va fi prezentat în data 8 august.” a spus Adrian Mititelu care a adăugat că există mai multe variante pentru locul în care urmează să se desfășoare pregătirile și meciurile oficiale.

„Pentru afilierea la AJF Dolj precum și înscrierea în competiție urmează să fie depusă documentația necesară pana la sfârșitul acestei săptămâni” a spus Mititelu anunțând și faptul că Universitatea Craiova urmează să evolueze în echipament Adidas.

Tot pe 8 august urmează să fie explicate pe larg iubitorilor de fotbal care va fi forma juridică a noului club, modul de organizare și faptul că noua entitate juridică este fără discuții continuatoarea Universității Craiova. Mititelu a spus că echipa are un buget asigurat de 200.000 de euro pentru a promova din Liga a IV-a în Liga a III-a.

În acest timp, rețelele de socializare și forumurile suporterilor fierb în așteptarea meciurilor de fotbal. Orice postare a patronului Universității Craiova strânge mii de like-uri și sute de comentarii ale suporterilor care abia așteaptă să vadă echipa jucând din nou.

La rândul lor, suporterii așteaptă cu nerăbdare primul meci în care doresc realizarea unor coregrafii de excepție pe care așteaptă să le realizeze de șase ani. Prima partidă pe care Universitatea Craiova urmează să o dispute în Liga a IV-a va înregistra un număr record de suporteri eclipsând și echipe cu mai puțini spectatori din Liga I, precum Astra Giurgiu, CSU, Chiajna sau CS Voluntari.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *