Și-a pierdut viața în grâul incendiat

Un doljean de 21 de ani, a pierit din cauza arsurilor, după ce a incercat să stingă un incendiu care a cuprins o cultură de grâu din apropierea localității Segarcea. Conform polițiștilor, aceștia au fost sesizați, sâmbătă, despre faptul că o persoană a fost rănită în timp ce încerca să stingă un

Un doljean de 21 de ani, a pierit din cauza arsurilor, după ce a incercat să stingă un incendiu care a cuprins o cultură de grâu din apropierea localității Segarcea. Conform polițiștilor, aceștia au fost sesizați, sâmbătă, despre faptul că o persoană a fost rănită în timp ce încerca să stingă unincendiu izbucnit în apropierea localității, în zona Scripetele.

Se pare că tânărul de 21 de ani, din localitate, angajat al unei societăți comerciale, care se afla la volanul unei cisterne încărcate cu apă, a fost suprins de flăcări când a incercat să stingă flăcările. „Persoana în cauză, un tânăr de 21 de ani, a constatat că a izbucnit un incendiu, iar în momentul în care a coborât din autovehicul a fost surprins de flăcări. A fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la unitatea medicală, unde a decedat din cauza arsurilor. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care și-a pierdut viața tânărul de 21 de ani“, au precizat polițiștii doljeni. Reprezentanții ITM Dolj fac verificări pentru a se stabili dacă tânărul era în timpul serviciului și în ce condiții a intervenit pentru stingerea incendilui.

În doar trei zile pompierii au intervenit în Dolj pentru stingerea a 38 de incendii, dintre care 31 de vegetație uscată. În urma acestor incendii au ars aproximativ 109 hectare de vegetație uscată și miriște. Printre cauzele izbucnirii focului se numără, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, focul deschis și resturi de țigări aprinse aruncate la întâmplare.


Publicat în

în