Trei infracţiuni dintr-o lovitură

Un tanar de 19 ani din localitatea doljeana Rojiste a fost arestat preventiv dupa ce a provocat un accident de circulatie la Timburesti. In urma neplacutului eveniment rutier un pasager si-a pierdut pe loc viata iar altul a ajuns la spital pentru ingrijiri

Un tanar de 19 ani din localitatea doljeana Rojiste a fost arestat preventiv dupa ce a provocat un accident de circulatie la Timburesti. In urma neplacutului eveniment rutier un pasager si-a pierdut pe loc viata iar altul a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

Soferul vinovat a parasit fara incuviintarea politiei locul accidentului. Mai mult decat atat, avea dreptul de a conduce suspendat pentru consum de bauturi alcoolice. Conform oamenilor legii, era baut si cand a provocat accidentul mortal. Magistratii craioveni au decis sa emita pe numele doljeanului un mandat de arestare de 30 de zile pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia i-a fost suspendat acest drept si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.


Publicat în

în