Sofer fugar oprit cu pistolul

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executau serviciul de supravehere şi control al traficului rutier, pe Calea Bucuresti, au observat că șoferul unui autoturism circulă agresiv și nu respectă regulile de circulatie, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă persoana în cauza nu a oprit la semnalul efectuat.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executau serviciul de supravehere şi control al traficului rutier, pe Calea Bucuresti, au observat că șoferul unui autoturism circulă agresiv și nu respectă regulile de circulatie, motiv pentru care au efectuat

Astfel, agenţii de poliţie au plecat în urmărirea acestuia pe străzile Calea Bucuresti, Sararilor, Mircesti, Henry Coandă, întrucât șoferul nu s-a conformat unul dintre polițiști l-a somat să se oprească şi a folosit armamentul din dotare efectuand un foc de avertisment în plan vertical, moment în care s-a reuşit oprirea autoturismului. Șoferul a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova unde s-a stabilit că se numește M.MARIAN, 28 de ani, din municipiul Craiova. Craioveanul de 28 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.740 lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, precum si retinerea placutelor cu numarul de inmatriculare întrucat nu avea încheiată polița RCA. Șoferul a fost sancționat pentru că nu a oprit la semnal, depasire nreregulamentarea, neacordare prioritate vehicule și pentru ca nu avea asigurare. Cu ocazia folosirii armamentului din dotare nu s-au înregistrat victime.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *