Alt primar interimar în Bănie

Viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman, este nr. 1 in Banie. Este adevarat, pentru o scurta perioada de timp, pana la validarea rezultatului alegerilor pentru functia de primar din 11 iunie. Asa au decis astazi consilierii locali care l-au desemnat pe tanarul

Viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman, este nr. 1 in Banie. Este adevarat, pentru o scurta perioada de timp, pana la validarea rezultatului alegerilor pentru functia de primar din 11 iunie. Asa au decis astazi consilierii locali care l-au desemnat pe tanarul politician sa ocupe fotoliul de primar interimar al Craiovei.

Totul dupa ce fostul interimar, Mihail Genoiu, si-a depus candidatura din partea PSD pentru primaria Baniei, apoi a demisionat, conform procedurii. Cosman a aparut in administratia locala in iunie 2016, cand primarul de atunci, Olguta Vasilescu, anunta totul pe o retea de socializare: „Adrian Cosman este propunerea PSD pentru funcția de viceprimar al Craiovei, fiind votat, în unanimitate, de Biroul Permanent Municipal. În prezent, deține funcția de director adjunct al SC Salubritate SRL și este secretarul executiv pe a cărui zona PSD a obținut cel mai mare scor electoral. Vreau sa ii mulțumesc viceprimarului Dan Dasoveanu, cu care am format o echipa de succes, care va continua cu avansarea lui într-o noua funcție. Sa le uram mult noroc amandurora!”


Publicat în

în