Olguța Vasilescu a reintrat în joc

Olguța Vasilescu a cedat în urma articolului de ieri din Oltenia.info. Ministrul Muncii și Justiției Sociale a reacționat prompt. Ea și-a schimbat strategia de comunicare pe Facebook.


Olguța Vasilescu a cedat în urma articolului de ieri din Oltenia.info în care arătam că mai bine de o săptămână l-a ignorat total pe candidatul PSD la Primăria Craiova. Ministrul Muncii și Justiției Sociale a reacționat prompt. Ea și-a schimbat strategia de comunicare pe Facebook.

Fostul primar al Craiovei a schimbat fotografia de copertă a paginii ei de Facebook și a ales un banner în care apare alături de Mihail Genoiu. De asemenea, Olguța Vasilescu a dat share și la o postare de pe pagina candidatului la primărie al PSD.

Reacția vine după ce vreme de mai bine de o săptămână Olguța Vasilescu nu făcuse nicio mențiune prin care să popularizeze activitatea lui Mihai Genoiu. Articolul din Oltenia.info în care am analizat comportamentul ministrului pe Facebook a stârnit aprige dispute în echipa de campanie a PSD.

La finalul discuțiilor ministrul și-a revizuit strategia de comunicare și a început să-l ajute pe Mihai Genoiu în campania pentru fotoliul de primar. Campania electorală oficială începe pe data de 27 mai, iar alegerile vor avea loc pe data de 11 iunie.

Principalii contra-candidați ai lui Genoiu sunt avocatul Lucian Săuleanu (independent), deputatul Adrian Prisnel (USR) și senatorul Mario Oprea (PNL).


Publicat în

în