Cu ITP-ul fals

Un doljean s-a ales cu dosar penal pentru fals si uz de fals. La un control rutier barbatul a prezentat talonul masinii care parea la inceput in regula. Numai ca politistii au verificat actele si au stabilit ca automobilul nu avea inspectie tehnica valabila, desi

Un doljean s-a ales cu dosar penal pentru fals si uz de fals. La un control rutier barbatul a prezentat talonul masinii care parea la inceput in regula. Numai ca politistii au verificat actele si au stabilit ca automobilul nu avea inspectie tehnica valabila, desi documentele evidentiau cu totul altceva.

Oamenilor legii li s-a parut ciudat faptul ca pe talon stampila cu ITP valabil era cam stearsa asa ca au verificat masina in baza de date a Inspectoratului. Automobilul nu mai trecuse de multa vreme printr-o statie de inspectie tehnica perioadica. Politisitii continua cercetarile pentru a stabili de unde a procurat doljeanul stampila ITP de pe talonul masinii. Pana atunci au intocmit un dosar penal pe numele acestuia, pentru fals si uz de fals.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *