Şofer băut şi fără permis

Un barbat de 44 de ani din Craiova a fost prins de oamenii legii la volan, dupa ce consumase bauturi alcoolice. Dupa ce l-au testat politistii au ramas fara cuvinte. Etilotestul indica nici mai mult, nici mai putin decat o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur in aerul

Un barbat de 44 de ani din Craiova a fost prins de oamenii legii la volan, dupa ce consumase bauturi alcoolice. Dupa ce l-au testat politistii au ramas fara cuvinte. Etilotestul indica nici mai mult, nici mai putin decat o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Mai mult, din verificările efectuate a rezultat faptul ca acesta avea suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice tot din cauza alcoolului. Persoana in cauză a fost condusa la Spitalul Clinic Judetean Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au intocmit pe numele barbatului dosar de cercetare penala pentru infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *