Naţionala de volei masculin, în Bănie

Reprezentativa de volei masculin a României joacă astăzi și mâine două meciuri amicale cu Austriei, în Sala Polivalentă din Craiova. Primul meci va avea loc astăzi, de la ora 19.30, iar cel de mâine va fi la ora 18.00. Opt dintre tricolori vin de la

Reprezentativa de volei masculin a României joacă astăzi și mâine două meciuri amicale cu Austriei, în Sala Polivalentă din Craiova. Primul meci va avea loc astăzi, de la ora 19.30, iar cel de mâine va fi la ora 18.00. Opt dintre tricolori vin de la vicecampioana României, SCM-U Craiova.

Alaturi de restul lotului și de antrenorii craioveni Dan Pascu și Claudiu Mitru, vor primi astăzi medaliile de argint într-un cadru oficial. Prin amicalele cu Austria, naționala masculină a ţării noastre, se pregătește de debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, care va fi găzduit de Italia și Bulgaria. România face parte din grupa D preliminară, alaturi de țara gazdă, Rusia, Ungaria, Muntenegru și Kosovo. Din lotul României ce se pregăteşte în Bănie până la plecarea spre Estonia fac parte jucătorii: Laurențiu Lică, Bogdan Ene, Mihai Mărieș, Răzvan Olteanu, Silviu Suson, Cristi Bartha, Marian Bala și Andrei Georgescu – toți de la Craiova, Adrian Aciobăniței – VfB Friedrichshafen (Germania), Claudiu Dumitru, Gabriel Bontea – ambii de la CSM București, Ciprian Matei, Mihai Gheorghiță, Nicușor Ghionea – toți de la Steaua, Gabriel Cherbeleață – Explorări Baia Mare, Andrei Spânu, Serban Pașcan – ambii de la Arcada Galați și Vlad Kantor – Unirea Dej.


Publicat în

în