Îngropaţi cu excavatorul

Caz incredibil in judetul Dolj. Doi batrani gasiti decedati, sot si sotie, au fost inveliti in folie si dusi la groapa in cupa buldoexcavatorului. Decizia a fost luata de edilul comunei Dobresti, care sustine ca in zona era un adevarat focar de infectie.

Caz incredibil in judetul Dolj. Doi batrani gasiti decedati, sot si sotie, au fost inveliti in folie si dusi la groapa in cupa buldoexcavatorului. Decizia a fost luata de edilul comunei Dobresti, care sustine ca in zona era un adevarat focar de infectie. Batranii au fost gasiti morti in casa samabata seara, iar edilul comunei Dobresti a hotarat sa fie ingropati in aceeasi zi.

Cei doi soti care au murit impreuna nu au avut parte nici de slujba, dar nici nu au fost pusi in groapa in sicriu. Edilul care aluat aceasta decizie a declarat ca cei doi batrani de 85 de ani, respectiv 75 de ani, nu aveau rude, insa astazi la cimitir si-a facut aparitia o nepoata, care culmea locuieste in zona. Oamenii legii au declarat ca nu exista suspiciuni cu privire la decesul celor doi batrani, dar au deschis totusi un dosar penal.


Publicat în

în