Cine este cu adevărat fata care a pus pe jar tinerii „frumoși și liberi” din Craiova?

Află tot ce poți să știi despre fata care a atras atenția tuturor simpatizanților lui Nicușor Dan în ultimele zile. Putea să fie candidatul USR la Primăria Craiova dar un gest din trecut a dus-o de la agonie la extaz.


Află tot ce poți să știi despre fata care a atras atenția tuturor simpatizanților lui Nicușor Dan în ultimele zile. Putea să fie candidatul USR la Primăria Craiova dar un gest din trecut a dus-o de la agonie la extaz.
Luciana Ionescu-Avram a fost pentru câteva ore candidata USR pentru scaunul de primar al Craiovei. Candidatura ei a picat din cauza unei poze în care apărea alături de Olguța Vasilescu la o manifestare a PSD. Deranjată de apelativul de hostess sau foto-model, frumoasa politiciană a ținut să trimită un drept la replică. Astfel am aflat faptul că Luciana Ionescu-Avram este absolventă a Facultății de Științe Politice, dar și a Facultății de Drept. Ea a finalizat un master în Securitate Națională și Euroatlantică, iar acum își completează studiile cu un master în Științe Administrative.

„Nu vreau să comentez informațiile din materialul dumneavoastră cu privire la ipotetica mea candidatură din partea USR. Pentru orice detalii legate de deciziile USR Dolj puteți să contactați organizația USR Dolj” scrie Luciana Ionescu-Avram în dreptul la replică transmis pe adresa redacției fără să confirme sau să infirme telenovela desemnării ei drept candidat.

„Nu am fost hostess sau fotomodel deși dacă aș fi fost nu ar fi reprezentat ceva de care să-mi fie rușine pentru că nu este nimic rușinos în a alege o anume meserie, atat timp cat ea nu este ilegala sau imorala . Fotografia la care faceți referire în material este realizat la un eveniment politic în anul 2012 cand nu eram membra nici unui partid unde am ținut locul unei colege de facultate care avea un angajament dar nu putea să-l onoreze din considerente personale” spune frumoasa politiciană.

Ea adaugă faptul că a fost implicată fără voia ei într-un scandal de presă care aduce în atenție mai mult „aspecte frivole în detrimentul adevăratelor ei valori și competențe profesionale” după cum se arată în materialul trimis pe adresa redacției

Luciana are 28 de ani și este membră a USR de la începutul acestui an si își dorește o cariera politica în acest partid alături de colegii ei. În viața de zi cu zi este consilier juridic la o firmă de construcții. Până la terminarea facultății a lucrat la 3TV ca prezentator și reporter. Vorbește engleză, franceză și spaniolă. Frumoasa politiciană este căsătorită și are un copil de un an și jumătate.


Publicat în

în