Nu a reuşit să-i păcălească pe poliţişti

A sunat la 112 sa anunte ca masina i-a fost furata din fata casei din Filiasi. Era de fapt doar o metoda de a incerca sa-si acopere faptele. Vorbim despre un sofer care surprins fiind ca circula cu o viteza ametitoare in localitate, a abandonat masina si s-a ascuns

A sunat la 112 sa anunte ca masina i-a fost furata din fata casei din Filiasi. Era de fapt doar o metoda de a incerca sa-si acopere faptele. Vorbim despre un sofer care surprins fiind ca circula cu o viteza ametitoare in localitate, a abandonat masina si s-a ascuns de politie.

Conducatorul auto rula cu peste 100 de km la ora prin Filiasi, iar politistii au incercat sa-l opreasca dupa ce a fost surpins de radar. Soferul a apasat si mai tare pedala de acceleratie. Pe niste strazi inguste fugarul a pierdut controlul volanului si a avariat o alta masina parcata regulamentar. Si-a abandonat apoi masina iar dupa ce s-a sfatiut cu un amic a sunat la 112 si a mintit ca masina i-a fost furata dar nu a reusit sa-i incurce pe politisti. Conducatorul auto a primit o amenda usturatoare pentru viteza si ca nu avea asigurare obligatorie pentru automobil. A ramas de asemenea si fara permis. Mai mult, s-a ales cu on dosar de cercetare penala pentru ca a incercat sa-i pacaleasca pe politisti.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *