Liviu Dragnea a desemnat viitorul primar al Craiovai

La PSD situația candidaturii pentru funcția de primar al Craiovei s-a tranșat la București. Liviu Dragnea a fost cel care a decis persoana care va candida din partea PSD pentru funcția de primar al Craiovei.


La PSD situația candidaturii pentru funcția de primar al Craiovei s-a tranșat la București. Liviu Dragnea a fost cel care a decis persoana care va candida din partea PSD pentru funcția de primar al Craiovei.
Claudiu Manda, Olguța Vasilescu, Radu Preda și Mihail Genoiu s-au întâlnit cu Liviu Dragnea pentru desemnarea candidatului. Primii doi în calitate de lideri ai social-democraților din Dolj, ceilalți în calitate de competitori.

Manda a anunțat câștigătorul

„Concluziile discuției au fost ca echipa de parlamentari rămâne neschimbata pentru a continua implementarea programului de guvernare și proiectele de interes regional cum ar fi construirea drumului expres in regim de autostrada Craiova-Pitești și a spitalului regional, iar Mihail Genoiu rămâne sa duca la îndeplinire proiectele asumate la nivelul administrației locale craiovene.

Mihail Genoiu devine, astfel, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Craiova, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. Mult succes, Mihai! Sunt sigur ca ai capacitatea și voința de a îndeplini asteptarile craiovenilor! Suntem alături de tine!” a postat pe Facebook Claudiu Manda.

PSD tras la copiator

Toți liderii partidului au dat share postării lui Claudiu Manda. Niciunul nu a avut inițiativă și au postat aceiași poză și același comentariu. Din nefericire pentru partid toată lumea a dat share la postarea lui Manda în loc să promoveze postarea similară a lui Genoiu, el fiind candidatul.
Acesta este unul dintre motivele pentru care Manda a adunat într-o oră aproape 400 de like-uri, iar Genoiu în aciași perioadă de timp de zece ori mai puține. Un alt motiv al numărului scăzut de oameni care văd postările candidatului este legat de lipsa lui de notorietate pentru publicul sub 35 de ani.

„Opoziția” în sillenzio stampa

Noul lider al PNL Dolj, Ștefan Stoica este inactiv pe Facebook, candidatul desemnat al PNL, Mario Ovidiu Oprea nu a reacționat pe rețelele de socializare față de desemnarea oficială a lui Genoiu, iar Nicolae Giugea încă salută pe Facebook sărbătoriții de Sf. Gheorghe.

Mult mai s-a arătat un fost consilier local liberal pe care partidul nu l-a lăsat să candideze la ultimele alegeri. Dan Cherciu a marcat anunțul PSD în mod ironic printr-o postare „Habemus Candidatum PeSeDum”. La rândul său, deputatul USR Claudiu Prisnel a ignorat desemnarea lui Genoiu în postările de pe rețelele de socializare. „Avem o dezbatere foarte importantă la Grupul USR pe tema obligativității vaccinurilor pe fondul epidemiei de Rujeolă.” a scris el pe Facebook.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *