Evenimente nedorite de nimeni

Multe evenimente nedorite s-au inregistrat in ultimele zile in Craiova, pe soselele Doljului ori pe cele din judetele invecinate. In unele cazuri victiemele au avut nevoie de ingrijiri medicale, in altele, cu toate eforturile depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic. Primul incident neplacut

Multe evenimente nedorite s-au inregistrat in ultimele zile in Craiova, pe soselele Doljului ori pe cele din judetele invecinate. In unele cazuri victiemele au avut nevoie de ingrijiri medicale, in altele, cu toate eforturile depuse de medici, nu s-a mai putut face nimic. Primul incident neplacut s-a produs in Triajul Garii din Craiova, cand 4 tineri s-au gandit sa-si faca poze ceva mai indraznete. S-au urcat pe un vagon fara sa realizeze ca sunt foarte aproape de liniile de inalta tensiune. Unul dintre ei a suferit arsuri de gradele III si IV si a fost transportat de urgent la spitalul din Bucuresti.

Alt caz nedorit de nimeni a fost consemnat la Spitalul de Urgenta din Craiova.Un tata suparat ca fiul sau de doar 4 luni a decedat la Sectia ATI a Spitalului de Urgenta, a agresat cadrele medicale. Tot el le-a facut doctorilor plangere la parchet pentru ca i-au deconectat fiul de la aparate.

Un groaznic accident rutier, soldat cu 5 morti, s-a petrecut in Olt, in Padurea Sarului. Patru dintre ei erau craioveni, sotul, sotia si cei doi copii de 5 si 6 anisori. Soferul nu a mai putut face nimc atunci cand un autotren a intrat pe sensul lor de mers si i-a izbit frontal.

Un alt accident soldat doar cu pagube materiale s-a produs intre Craiova si Filiasi. Opt soferi nu si-au mai putut stapani masinile dupa ce au intrat cu viteza intr-un nor de fum provocat de un incendiu la vegetatia uscata. Din fericire, nu s-au inregistrat pierderi de vieti omenesti.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *