Care sunt cei mai urmăriți infractori din Craiova

Poliția Românăn caută cu febrilitate mai mulți infractori. Află care sunt cei mai căutați urmăriți internațional din Craiova. Printre ei se află cei mai periculoși escroci, tâlhari și un hoț mărunt.

Poliția Românăn caută cu febrilitate mai mulți infractori. Află care sunt cei mai căutați urmăriți internațional din Craiova. Printre ei se află cei mai periculoși escroci, tâlhari și un hoț mărunt.

Locurile 1 și 2 ocupate de ucigași

De departe, ceal mai cătuat infractor din Craiova este Lucian Boicea care a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor. El a fost învoit de autorități să plece din penitenciar la începutul anilor 2000 și nu s-a mai reântors. La 17 ani de la evadare, Boicea este unul dintre cei mai căutați infractori din România. El este născut în 1974, iar acum are 43 de ani. Cea mai nouă poză cu el are deja o vechime de aproape două decenii, iar șansele care Boicea să se întoarcă în Penitenciarul de Maximă Securitate din Craiova sunt din ce în ce mai mici.

Ninel Roberto Petcu ocupă locul doi pe lista celor mai căutați delicvenți din Craiova. El a fost condamnat la șapte ani pentru ucidere din culpă. Și pe el autoritățile l-au avut în mână. În 2007 el contesta executarea pedepsei. Cumva, în urmă cu zece ani a reușit să scape din ghearele sistemului și a fugit.
În ciuda faptului că a fost arestat atunci când avea peste 30 de ani, poliția are numai o fotografie de-a lui de la 14 ani, imposibil de folosit pentru identificarea sa.

Mențiuni un escroc și un tâlhar

Podiumul celor mai urmăriți craioveni este închis de un tâlhar și un escroc. Ionel Marian Stan este urmărit internațional după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru înșelăciune. În 2015 el a fost arestat în Italia, dar se pare că procedura de extrădare a eșuat.
Tot 5 ani de pușcărie are Alexandru Popescu, un bărbat de 51 de ani care a fost condamnat pentru înșelăciune. Fotografia sa este irelevantă, fiind făcută îninte de pubertate. Conform poliției, Popescu are „inaltime 1,75 – 1,80m, atletic, fata ovala, ochi negri, sparncene arcuite, par negru”. Este posibil, totuși, ca de la o vârstă să fi început să albească.

Hoțul de cabluri

În topul poliției se regăsesc pe ultimele locuri un tâlhar și un mărunt hoț de cabluri telefonice. Sorin Alexandru Văduva este condamnat la 3 ani de închisoare pentru tâlhărie. El este urmărit de poliție de aproape 10 ani așa că dacă s-ar fi predat ar fi ispășit deja pedeapsa.
Același lucru s-ar fi întâmplat și cu Gabriel Roibescu, un mărunt hoț de cabluri telefonice care a primit în 2007 o condamanre de 3 ani de închisoare pentru că a furat cabluri în valoare de 4000 de lei. El a ales să fugă de autorități, iar acum este unul dintre cei mai căutați craioveni.


Publicat în

în