Ce a făcut patronul de la „Yes or Not” înainte să se omoare

Tânărul patron al barului „Yes or No” s-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuia alături de iubita sa și alte două persoane. În ultima perioadă el luase o decizie radicală.


Tânărul patron al barului „Yes or No” s-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuia alături de iubita sa și alte două persoane. În ultima perioadă el luase o decizie radicală.
Ionuț Neacșu avea 33 de ani și era proprietarul barului „Yes or No” situat pe strada Alexandru Ioan Cuza, vis-a-vis de Judecătorie. El a consumat băuturi alcoolice înainte de a se sinucide și, potrivit anchetatorilor, decizia a venit în urma unor discuții cu ceilalți locatari din apartamentul în care locuia.

Voia să vândă afacerea

Potrivit prietenilor, Neacșu era în depresie în ultima perioadă. O posibilă sursă a depresiei ar putea să fie felul în care mergeau afacerile.
Oltenia.info a descoperit faptul că acesta se chinuia în ultima perioadă să vândă afacerea pe care o avea. Două anunțuri au fost postate pe 5 martie pe site-ul unui ziar din Craiova și pe olx.ro. Ambele anunțau că Neacșu vrea să cedeze afacerea. „Vând afacere. Bar Yes or No. Complet mobilat și utilat. Plus terasă” suna anunțul postat de tânărul om de afaceri cu o lună și jumătate în urmă.

Victimă a legii antifumat?

Potrivit apropiaților barul începuse să nu mai meargă mai ales după introducerea legii care nu mai permite fumatul în spațiile publice. „Clienții unui bar sunt în majoritate fumători. Iarna a fost grea pentru orice patron de cafenea. Încasările au scăzut.” ne-a spus un apropiat patronului de la Yes or No.

Pe pagina de internet a cafenelei fusese publicat un anunț prin care se anunța respectarea Legii 15/2016 chiar în urmă cu un an, atunci când legea a început să se aplice. „Din cauză că legea a intrat în practică la sfârșitul primăverii, patronii nu au resimțit neajunsurile ei. A venit vara, oamenii au stat la terase. Toamna a fost caldă. În iarnă a fost însă prăpăd. Lumea prefera să stea acasă și să fumeze” a spus sursa noastră.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *