Reţinuţi pentru trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, Mehedinți, Olt și Gorj, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Craiova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 25 de pliculețe și 5 g. de substanțe cu efect psihoactiv, precum și 500 g. de materie vegetală ce urmează a fi supusă expertizării, în urma a 25 de percheziţii domiciliare, în Dolj și Olt. 6 persoane au fost reținute.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, Mehedinți, Olt și Gorj, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Craiova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 25 de pliculețe și 5 g. de substanțe cu efect psihoactiv, precum și 500

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Craiova, Mehedinți, Olt și Gorj, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Craiova, au efectuat 25 percheziții la domiciliare, în județele Dolj și Olt, fiind vizate 23 de persoane bănuite de trafic de produse suscepitibile de a avea efecte psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc. În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor 25 de plicuri cu substanţe cu efect psihoactiv, 5 g. de substanțe psihoactive, 500 de g. de materie vegetală verde-oliv, 9 resturi de țigări confecționate, telefoane mobile, 200 de euro și aproximativ 300 de lei. O femeie și cinci bărbați, toți din județul Dolj au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Publicat în

în