La ce este Claudiu Manda al 14 în lume. Are legătură cu Olguța Vasilescu

Află ce a făcut Claudiu Manda sub privirile atente ale Olguței Vasilescu. Toată organizația PSD Dolj este mândră de el. Este în primii 14 din lume. 


Află ce a făcut Claudiu Manda sub privirile atente ale Olguței Vasilescu. Toată organizația PSD Dolj este mândră de el. Este în primii 14 din lume. 

Vicepreședintele Senatului a participat la Campionatul Național de Atletism pentru persoane trecute de prima tinerețe. Afișând o formă fizică de invidiat, Claudiu Manda a reușit să se întoarcă de acolo cu o medalie de aur.
Totul s-a petrecut sub privirile mai multor admiratori printre care și ministrul muncii, Olguța Vasilescu. E a ținut să fie lângă colegul ei din Parlament și de omul alături de care conduce destinele filialei PSD Dolj.

Senatorul social-democrat a concurat la proba de 60 m alergare pentru sportivii trecuți de 40 de ani. El a parcurs distanța în 7,91 secunde. La această probă Claudiu Manda obținuse medalia de bronz anul trecut.

Primul din 4

Deși pare o performanță spectaculoasă – titlul de campion național, Claudiu Manda a luat startul într-o cursă în care a avut numai trei competitori dat fiind faptul că nu foarte multă lume se înghesuie să alerge după o anumită vârstă.
Robertino Tănase, secretarul Comisiei Naționale a Atleților Veterani ne-a spus că la linia de start s-au prezentat patru concurenți, incluzându-l pe Claudiu Manda.

„Timpul pe care l-a scos el este al 14 timp la nivel mondial. Dacă ar fi participat la Campionatul Mondial probabil că ar fi reușit să ajungă în finală” a declarat Tănase pentru Oltenia.info.


Publicat în

în