Ce a uitat un doctor din Craiova în stomacul pacientului? Imagini care pot să vă afecteze!

Unul dintre „followerii” noștri de pe Faebook ne-a trimis o imagine cutremurătoare. Citiți acest articol și povestea din spatele imaginii numai dacă nu sunteți sensibili din punct de vedere emoțional.


Unul dintre „followerii” noștri de pe Faebook ne-a trimis o imagine cutremurătoare. Citiți acest articol și povestea din spatele imaginii numai dacă nu sunteți sensibili din punct de vedere emoțional.

O fotografie făută cu telefonul

În fotografia pe care am primit-o de la un follower se poate vedea un bisturiu folosit (pe care se vede sânge), o pensetă, iar în centrul imaginii o bucată dintr-o fașă care de asemenea este îmbibată în sânge. Toate acestea sunt așezate pe o tăviță medicală.
Fotografia este realizată cu un aparat aparent modest, probabil telefon mobil. Rezoluția este de 540 pe 960 pixeli cu o densitate de 96 de pixeli pe inch. Asta încadrează telefonul în raza low-mid level (Samsung A3, HTC Sensation, HTC Desire sau LG Optimus).

Drama din spatele pozei

„Aceasta este o bucată de tifon scoasă dintr-o pacientă operată la Craiova” spunea sec mesajul care însoțea fotografia. Am încercat să contactăm utilizatorul fără succes.

În urma investigațiilor efectuate de Oltenia.info, am aflat că bucata de tifon a fost uitată de un doctor craiovean în stomacul unei paciente. Femeia s-a simțit rău și s-a dus la un control la o clinică privată din București. Aici a fost operată din nou, iar chirurgii au rămas șocați de ceea ce au găsit.

Tamponul din imagine a fost scos la aproape o lună de la operația inițială. Se infectase și putea provoca moartea pacientei. Poza a fost făcută de echipa care a operat-o pe pacientă pentru a doua oară și este acum parte din dosarul în care aceasta solicită daune morale.

Cine este doctorul?

Am aflat de la surse din domeniul medical numele doctorului și al pacientei. Nu avem însă confirmarea clară a acestora, drept pentru care am decis să nu le publicăm. În cazul în care printre cititorii noștri se găsesc persoane care au cunoștință despre acest caz, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj pe pagina noastră de Facebook.
De asemenea, oricând sunteți martorii unei fărădelegi sau aveți o poveste de spus, puteți să ne trimiteți datele pe adresa pont -a- oltenia.info. Echipa Oltenia.info urmează să analizeze informațiile furnizate de dumneavoastră și să publice o investigație completă în cazul în care acestea sunt de interes pentru public.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *