Veste bomba dupa proces. Revine Universitatea Craiova

Lotul se reuneste peste doua luni. Adrian Mititelu a anuntat revenirea Universitatii Craiova in fotbal. Veste uriasa pentru suporterii alb-albastrii.


Lotul se reuneste peste doua luni. Adrian Mititelu a anuntat revenirea Universitatii Craiova in fotbal. Veste uriasa pentru suporterii alb-albastrii.

Dupa procesul de astazi de la Curtea de apel Bucuresti, Adrian Mititelu a facut un anunt care bucura toata Oltenia. Universotatea Craiova revine in fotbal.

“Pariați pe revenirea Universitatea Craiova în fotbal. Deja lucrez la identificarea unor jucători. Am și niște variante de antrenori. Totul e pus pe hârtie pentru că acum nu am bani ca să fac vreun pas. Când se dă sentința, totul trebuie să fie pregătit.” a declarat Mititelu.

Incurajat de mersul procesului, el a dezvaluit viitorul Craiovei “Am stabilit data reunirii. Lotul se va reuni pe 1 iulie 2017. O să numesc un antrenor care va fi cel mai potrivit.” a mai spus patronul Craiovei.

El nu a uitat nici de echipa primariei care a incercat fara succes sa ia locul Universitatii in inimile suporteror “Actuala echipă din Liga 1 nu mai poate juca pentru că a fost înființată ca să ne ia nouă locul. S-a dovedit că a fost un abuz. Echipa aceea nu-și justifică menirea. Vor fi litigii pentru nu o putem da noi afară din competiție. Vă asigur că nu vor mai putea folosi culorile alb-albastru și nu vor mai putea invoca trecutul și istoria noastră” a declarat Mititelu.
Cel mai probabil antrenorul echipei va fi Nicolo Napoli care deja și-a anunțat prezența la ultimul termen al procesului în urma căruia Universitatea Craiova se întoarce în fotbalul românesc. Judecătorii Curții de Apel din București au fixat ca termen 5 aprilie. La această dată, cel mai probabil instanța intră în pronunțare urmând să ia o decizie în aproximativ două săptămâni. 
Tribunalul a dictat pedepse pentru vinovați și, mult mai important, o despăgubire consistentă pentru Universitatea Craiova.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *