Noul prefect de Dolj a depus juramantul

Noul prefect de Dolj a fost investit astazi oficial in functie. Dan Narcis Purcarescu a depus juramantul in fata colegilor din Prefectura si a unui reprezentant al Ministrului Adminuistratiei si Internelor. Inainte de a deveni reprezentantul guvernului in teritoriu a lucrat

Noul prefect de Dolj a fost investit astazi oficial in functie. Dan Narcis Purcarescu a depus juramantul in fata colegilor din Prefectura si a unui reprezentant al Ministrului Adminuistratiei si Internelor. Inainte de a deveni reprezentantul guvernului in teritoriu a lucrat ca inspector de munca la ITM Dolj.

Noul prefect, deocamdata interimar, a fost numit in sedinta de guvern de joia trecuta, in aceeasi in zi in care fostul prefect si-a inaintat demisia din motive personale. Oficial, Dan Narcis Purcarescu a semnat acum actul de investire in functie, in fata unui reprezentant al MAI. Noul reprezentant al guvernului in teritoriu a tinut apoi un scurt discurs in fata colegilor si a directorilor de deconcentrate. Dan Narcis Purcarescu este absolvent al Facultatii de Matemarica din Craiova.Din 1993 a lucrat la Inspectoratul Teritorial de Munca al judetului Dolj.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *