Elevilor doljeni le place sportul

Se pare ca elevilor doljeni le place educatie fizica. Conform statisticilor, scolarii nostri nu trag chiulul de la orele de sport si situeaza Doljul in topul judetelor din acest punct de vedere. Un rol important il au si dascalii lor care le-au explicat cat de importanta este

Se pare ca elevilor doljeni le place educatie fizica. Conform statisticilor, scolarii nostri nu trag chiulul de la orele de sport si situeaza Doljul in topul judetelor din acest punct de vedere. Un rol important il au si dascalii lor care le-au explicat cat de importanta este miscarea.

Men sana in corpore sano! Antrenand corpul, antrenam mintea! De acest slogan au tinut se pare cont elevii doljeni care conform datelor oficiale nu chiulesc de la oerele de educatie fizica si sport. Un rol important legat de prezenta buna la oerele de sport l-au avut si dascalii doljeni. In timp, ei reusit sa constientizeze fiecare generatie in parte despre importanta miscarii. Doar unu la suta dintre elevii doljeni nu frecventeaza orele de sport, majoritatea fiind scutiti de medic din cauza unor probleme de sanatate.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *