Ce primărie din Dolj este îngrozită de numirea noului prefect?

Funcționarii publici de la o primărie din Dolj sunt terifiați de numirea noului prefect. Ei l-au batjocorit pe Dan Narcis Purcărescu atunci când era un simplu cetățean, iar acum sunt la mâna lui.


Funcționarii publici de la o primărie din Dolj sunt terifiați de numirea noului prefect. Ei l-au batjocorit atunci când era un simplu cetățean, iar acum sunt la mâna lui.

Primăria și-au bătut joc de el când nu era prefect

Numele noului reprezentant al guvernului în teritoriu bagă spaima în funcționarii din comuna Gighera. Aceștia l-au nedreptățit pe noul prefect, iar în 2012 acesta s-a văzut nevoit să apeleze la instanță pentru a-și face dreptate.
Purcărescu a dat în judecată Comisia Locală de Fond Funciar Gighera. Nici asta nu i-a speriat imediat pe oamenii de la primăria micuței localități. A fost nevoie ca instanța să-i amenințe cu amendă pentru a pune la dispoziția judecătorilor toate actele de care era nevoie la proces.

În mai 2012 Dan Narcis Purcărescu a primit o decizie favorabilă în ciuda tentativelor făcute de funcționarii de la Gichera de a tergiversa cursul procesului.

Profil de funcționar onest

Noul prefect de Dolj, Dan Narcis Purcărescu are profilul unui funcționar de carieră, onest și fără averi nejustificate.

Împreună cu soția sa conduce un Matiz și o Dacie Super Nova. În 2003 și-a cumpărat un teren în Craiova, iar cinci ani mai târziu a reușit să-și construiască în regie proprie o casă după ce cu un an înainte a luat 45.000 de euro de la ING Bank.
Ca inspector la ITM, Purcărescu a câștigat un salariu de 2800 lei pe lună. Gabriela Purcărescu lucrează la o firmă de birotică și a încasat anul trecut un venit de 4200 lei pe lună.

Dan Narcis Purcărescu este absolvent al Facultății de Matematică din Craiova fiind inginer specializat în mașini unelte. Din 1993 a lucrat la Inspectoratul de Stat Teritorial pentru Protecția Muncii Dolj.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *