Derby handbalistic în Bănie

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova joacă sâmbătă acasă cu liderul CS Minaur Baia Mare, de la ora 12.00. Va fi derbiul etapei a 18-a din Divizia A, seria B, între echipa de pe primul loc, care conduce autoritar seria, cu 43 de puncte, și ocupanta

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova joacă sâmbătă acasă cu liderul CS Minaur Baia Mare, de la ora 12.00. Va fi derbiul etapei a 18-a din Divizia A, seria B, între echipa de pe primul loc, care conduce autoritar seria, cu 43 de puncte, și ocupantalocului trei, CS Universitatea Craiova, care are 29 de puncte.

După ce, în turul campionatului, craiovenii au suferit o înfrângere categorică, cu 39-19, vor acum sa faca un meci mai bun. „Sâmbată, o echipă de renume în handbalul românesc va veni în Bănie. Se vede după clasament că nu prea au adversar în liga a doua. Ei se pregătesc pentru prima ligă. Și noi ne pregătim cât putem de bine să le facem față cu succes, să arătăm un handbal frumos“, a spus ieri, la finalul antrenamentului din Sala Polivalentă, antrenorul principal al craiovenilor, Costin Dumitrescu. Prima echipă clasată în seria B va promova în Liga Națională, iar echipele de pe locurile doi și trei pot merge la turneul de baraj. Meciul dintre CS Universitatea Craiova și Minaur Baia Mare se va disputa în Sala Sporturilor „Ion Consantinescu“, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.


Publicat în

în