Accident pe rocada Craiovei

In aceasta dimineata, in jurul orei 07.15, pe strada Decebal din Craiova s-a produs un accident de circulatie soldat cu doua victime. Mai exact, U.COSMIN, 27 de ani, din Bals, judetul Olt, in timp ce conducea un autoturism pe str. Decebal catre strada Caracal, pe

In aceasta dimineata, in jurul orei 07.15, pe strada Decebal din Craiova s-a produs un accident de circulatie soldat cu doua victime. Mai exact, U.COSMIN, 27 de ani, din Bals, judetul Olt, in timp ce conducea un autoturism pe str. Decebal catre strada Caracal, pefondul conducerii autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a lovit un copac.

Politistii rutieri ajunsi la fata locului au demarat cercetarile, stabilind faptul ca soferul avea o concentratie alcoolica de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, in cauza fiind intocmit dosar de cercetare penala pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa.

in urma accidentului au fost preluate de ambulanta trei persoane, soferul si inca doi pasageri, raniti fiind doar cei doi pasageri din autoturism, ambii din loclaitatea Bals, judetul Olt. Concret, in urma accidentului O.PAUL, de 24 de ani a fost ranit grav, iar M.COSMIN, 27 de ani are leziuni usoare.

Investigatiile sunt continuate de politistii rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova.


Publicat în

în