Afla ce traumă a suferit caporalul asasin din Craiova

Află detalii picante din viața caporalului craiovean care a șocat toată România după ce și-a incendiat amanta. În urmă cu cinci ani a fost victima unei răpiri.

Ștefan Daniel Truță este născut la Segarcea și a absolvit Grupul Școlar Horia Vintilă. El s-a căsătorit în 2010 cu Denisa Mihaela, o fată din Drăgănești de care a divorțat în iulie anul trecut.
Cererea de divorț a fost înregistrată de militar, iar procesul de custodie a copilului s-a întins pe mai mulți ani. Caporalul piroman a încercat din răsputeri să câștige custodia fiului său. Până la urmă a pierdut și a fost obligat de instanță să plătească o pensie lunară de 257 de lei.

A fost sechestrat

În urmă cu patru ani, caporalul Ștefan Daniel Truță a fost sechestrat de două persoane din Segarcea în 2012. Cei doi, Florin Dolofan și Marius Trăilă l-au lipsit de liberate în mod ilegal pe caporalul ucigaș și pe minorul Emil Mavriche.

Probele nu au fost întocmai concludente, iar Ștefan Truță s-a judecat cu răpitorii săi vreme de doi ani vreme în care dosarul a pendulat între Judecătoria Segarcea și Curtea de Apel Craiova, la un moment dat fiind trimis procurorilor pentru administrarea de noi dovezi.

În final, Florin Dolofan a fost trimis 3 ani și jumătate la pușcărie, iar celălalt răpitor, Marius Trăilă a ajuns după gratii pentru 4 ani. Decizia a fost motivată de judecători de faptul că Trăilă era un recidivist periculos și se afla în peroada de probă după o eliberare condiționată.

Și-a incendiat iubita din gelozie

Ștefan Daniel Truță a fost arestat de magistrații Tribunalului Militar Timișoara pentru 30 de zile după ce acesta a fost acuzat că și-a omorât amanta turnând pe ea alcool sanitar și dându-i foc.

El a încercat să o salveze pe femeie și chiar s-a prezentat cu ea la spital unde femeia a decedat din cauza arsurilor produse. Cei doi se cunoscuseră pe internet. Femeia era din Vâlcea și lucra la Primăria Podari.

Au petrecut la Călimănești

Cu o săptămână înainte de tragedie, Truță a petrecut alături de victima sa la o pensiunea Bucura din Călimănești. Prietenii nu o cunoșteau pe femeie, drept pentru care militarul asasin i-a anunțat pe aceștia printr-o postare că petrece alături de „superba mea prietenă secretă”.


Publicat în

în