Dosar penal la Filantropia

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă in rem în cazul celor doi pacienţi care au murit, în noaptea de 24 spre 25 februarie, în urma unor transfuzii de sânge făcute la Spitalul Filantropia din

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă in rem în cazul celor doi pacienţi care au murit, în noaptea de 24 spre 25 februarie, în urma unor transfuzii de sânge făcute la Spitalul Filantropia din Craiova acum câteva zile.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a emis un comunicat de presă prin care anunţă că în cazul morţii celor două persoane, care se aflau în secţia de Transfuzie a Spitalului Municipal Filantropia din Craiova, se fac cercetări penale pentru ucidere din culpă. Procurorii au precizat că în acest caz s-a dispus efectuare unei expertize medico-legale serologice de către Insititutul Naţional de Hematologie Bucureşti. În acelaşi timp, se fac anchete şi de către Avocatul Poporului, Ministerul Sănătăţii, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Poliţia şi conducerea spitalului.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *