Cine e manager la Spitalul „Mortii” din Craiova?

La Spitalul Filantropia din Craiova oamenii mor. În acest timp managerul prosperă și încasează un salariu de invidiat. Află cine conduce destinele celor aproape 1000 de angjați din spitalul groazei.


La Spitalul Filantropia din Craiova oamenii mor. În acest timp managerul prosperă și încasează un salariu de invidiat. Află cine conduce destinele celor aproape 1000 de angjați din spitalul groazei.

Concurs cu un singur participant
Alice Olguța Gavrilă este manager de spital din 2016. Nimeni nu a avut curaj să se mai înscrie la concurs așa că a fost singurul candidat și, în mod inevitabil, a fost declarată câștigătoare. A luat nota zece pentru proiectul de management și a ajuns să conducă Spitalul Filantropia din Craiova. Restul e can-can cum se spune în popor.

Ghinion în dragoste

Anunțul cu privire la numirea Olguței Gavrilă în funcție a avut loc la două luni după ce ea depusese cererea de divorț. S-a despărțit de soțul ei Cristian Gavrilă după ce s-au judecat la Judecătoria Craiova în dosarul nr. 11345/215/2016.
Așa Olguța Alice Gavrilă a devenit Vrancuți, numele de dinainte de căsătorie.

Noroc în afaceri

Din punct de vedere financiar, Olguța o duce bine. Are un teren în Craiova unde și-a construit o casă mare și frumoasă. Mai deținea, înainte de căsătorie un teren de 20.000 în Pielești care valorează destul de mult având în vedere extinderea orașului spre vest. Proprietățile ei imobiliare sunt completate de un teren de 7000 mp în Șimnicul de Sus.

Soții Gavrilă aveau înainte de divorț două firme pe care, în mod suspect le-au creditat cu nouă miliarde de lei vechi. Spunem în mod suspect deoarece soțul, spre exemplu, a creditat firma Optimus Telecom cu o sumă de 10 ori mai mare decât venitul său înregistrat în anul respectiv.

De asemenea faptul că și-au creditat firmele este suspect deoarece atât managera de la Spitalul Filantropia cât și soțul ei aveau datorii la bănci pe care ar fi putut să le stingă cu acei bani.

Salariu de invidiat

Conform declarațiilor sale de avere, Olguța Alice Gavrilă (Vrancuți) câștigă un salariu de invidiat pentru Craiova. Ea a încasat 100.599 lei conform declarației depuse pe 9 mai 2016. Această sumă reprezintă un venit lunar de 8383 lei.

După noua grilă de salarizare propusă de Ministerul Sănătății veniturile urmează să crească. În acest timp oamenii mor. Gurile rele spun că mor din cauză că sângele ar fi fost încălzit în apă în lipsa unui aparat. Așteptăm rezultatele anchetei pentru confirmare.


Publicat în

în