Consilierul „nimic”

Ne-am aștepta ca partidele să propună pentru consiliul local al unui oraș oameni care să poată aduce un aport administrației orașului.

Ne-am aștepta ca partidele să propună pentru consiliul local al unui oraș oameni care să poată aduce un aport administrației orașului. Vă prezentăm acum „consilierul nimic”.
Până acum nu a realizat nimic în viața personală. Nu s-a angajat, nu și-a construit o casă, nu are o mașină, nu a reușit nici măcar să înregistreze câțiva lei drept venit. Practic nimeni nu a avut nevoie de serviciile sale. Nimeni în afară de craioveni care păcăliți de partidul care l-a pus pe listă la alegeri l-au votat și l-au propulsat în Consiliul Local.

Specializat în Relații Internaționale la Teologie

Numele consilierului este Doru Câplea și s-a aflat pe lista Partidului Național Liberal pe poziția a VII-a. El a intrat cu scandal după ce Pavel Badea s-a retras presat de conducerea partidului.

Câplea a absolvit Facultatea de Teologie. Am putea să ne gândim că este preot. Greșit. Este specializat în Relații Internaționale. Nu știm la ce s-a gândit tânărul când a dorit să facă această specializare la facultatea de popi, dar este cert că nu s-a angajat după aceea nici la Patriarhie și nici la Ministerul de Externe.

În 2013 era masterand. Nu s-a mai ocupat nici de religie și nici de relațiile externe. A preferat Facultatea de Economie și a început să se specializeze în Managementul Organizațiilor Publice.

Politician fără ocupație

Tânărul Câplea nu mai era așa de tânăr atunci când liderii PNL Dolj l-au propulsat pe poziția a 7-a pe lista de la alegerile locale. Avea 26 de ani, vârstă la care există mulți români care s-au săturat deja de muncă.

El a depus o declarație de avere goală și una de interese din care reiese faptul că are 5% dintr-o firmă nou înființată și care nu i-a adus niciun divident.

Practic, nu s-a angajat, nu a avut activități agricole (cea mai simplă formă de muncă pentru cineva care nu reușește să se angajeze), nu a investit nimic pe bursă și nici nu are vreo soție care să-l întrețină. În 2015 Câplea a trăit cu aer sau cu banii de la părinți. Asta pentru că nimeni nu a dorit să-l angajeze.

PNL l-a considerat bun pentru Craiova

Partidul Național Liberal l-a considerat însă pe Câplea bun pentru a gestiona viitorul Craiovei. El a intrat „din a doua încercare” în Consiliul Local pe locul lui Pavel Badea.

Este greu de înțeles cum va reuși să voteze și să analizeze problemele urbei un băiat care până la 26 de ani a acumulat experiență numai pe băncile școlii.


Publicat în

în