Tutun cu iz penal

Polițiștii doljeni din Dăbuleni și Călărași au descins in doua locuinte ale unor persoane bănuite că dețin ileagal produse din tutun. Polițiștii au efectuat perchezitii la locuința lui N. Paulică, de 60 de ani, din orașul Dăbuleni, Dolj și a Danielei E., de 22 de ani, din

Polițiștii doljeni din Dăbuleni și Călărași au descins in doua locuinte ale unor persoane bănuite că dețin ileagal produse din tutun. Polițiștii au efectuat perchezitii la locuința lui N. Paulică, de 60 de ani, din orașul Dăbuleni, Dolj și a Danielei E., de 22 de ani, din comuna Călărași, județul Dolj.
Astfel, la locuința bărbatului, polițiștii au descoperit 8.400 gr. bucăți vegetale uscate, ce prezentau aspect și miros de tutun, precum și 22.000 tuburi cu filtru pentru țigarete. Bunurile au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, în cauză oamenii legii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a peste 1 kg tutun de fumat, faptă care este incriminită de Codul fiscal.


Publicat în

în