Furt la calea ferată

Trei tineri au ajuns in atentia poliţiei după ce au secţionat şi au furat cabluri electrice între staţiile CF Işalniţa şi Cernele din judeţul Dolj. Astfel, în noaptea de 17 spre 18.02.2017, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Ferovoare Craiova Triaj au fost sesizaţi de

Trei tineri au ajuns in atentia poliţiei după ce au secţionat şi au furat cabluri electrice între staţiile CF Işalniţa şi Cernele din judeţul Dolj. Astfel, în noaptea de 17 spre 18.02.2017, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Ferovoare Craiova Triaj au fost sesizaţi de către salariaţii staţiei CF Işalniţa, judeţul Dolj, despre faptul că circulaţia feroviară a fost întreruptă între staţiile CF Işalniţa şi Cernele, instalaţiile de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar prezentând defecţiuni, posibil ca urmare a sustragerilor de componente de la infrastructura feroviară.
Polițiștii ajunși la faţa locului au sa-l prinda in flagrant pe unul dintre autori, ceilalţi doi reuşind să fugă. A fost luată măsura reţinerii, cel în cauză fiind prezentat instanţei de judecată care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv. Ulterior, prin extinderea cercetărilor, au fost identificaţi şi reţinuţi și ceilalţi doi autori, un tanar de 19 ani din Craiova şi inca unul de 27 de ani, din Slatina. Şi pe pe numele celor doi Judecătoria Craiova a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Membrii grupului sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat şi distrugerea sau semnalizarea falsă.


Publicat în

în