O craioveancă a ajuns șefă peste toate fabricile de bere

 O craioveancă a ajuns într-o funcție extraordinar de importantă într-o industrie cu o valoare de piață de miliarde de lei.

O craioveancă a ajuns într-o funcție extraordinar de importantă într-o industrie cu o valoare de piață de miliarde de lei.
Ea a fost numită directoarea Asociației Române a Berii organizația care reprezintă interesele tuturor fabricilor de bere din România.

“Mă simt onorată de alegerea mea în această funcție, cu atât mai mult cu cât acum pot spune că fac parte dintr-o mare familie, aceea a producătorilor de bere din România. Faptul că m-am alăturat echipei Berarilor României reprezintă o frumoasă provocare profesională, având în vedere cât de iubită este berea de către români. Asociația Berarii României activează la standardele înalte ale industriei berii din România, iar rolul meu va fi acela de a menține acest nivel, având un obiectiv clar conturat: acela de a promova şi a dezvolta o industrie a berii responsabilă şi sustenabilă în România. Asociația va rămâne totodată același partener de dialog deschis și constructiv pe orice temă conexă industriei berii din România.”, a declarat Julia Leferman, director general Asociația Berarii României.

Julia Leferman este licențiat în științe politice și a plecat din Craiova în urmă cu 20 de ani. A deținut diverse funcții în cadrul Partidului Național Liberal și lucrat în trecut ca și consilier al Președintelui Camerei Deputaților sau consilier în cadrul Cancelariei Primului Ministru. Vânzările membrilor asociației se ridică în jurul a 1 miliard de euro anual, fiind consumate aproape 20 de milioane de hectolitrii de bere în fiecare an.


Publicat în

în