Expoziție și concurs de recitări din opera lui Marin Sorescu

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” va găzdui vineri, 24 februarie, de la ora 13.00, în Salonul Medieval, vernisajul expoziției de grafică și pictură “Arta și opera soresciană”, cuprinzând lucrări ale elevilor Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, inspirate

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” va găzdui vineri, 24 februarie, de la ora 13.00, în Salonul Medieval, vernisajul expoziției de grafică și pictură “Arta și opera soresciană”, cuprinzând lucrări ale elevilor Liceului de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, inspirate din opera scriitorului.
Manifestarea, prilejuită de împlinirea a 81 de ani de la nașterea acestuia, va fi urmată, de la ora 14.00, de un concurs de recitări pentru elevi, intitulat „Din creația poetului Marin Sorescu”, organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj și Asociația Carmina Balcanica. Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu alcătuit din scriitorii Mihaela Albu, Nicolae Marinescu și Cornel Mihai Ungureanu. Invitați speciali la întâlnirea din Salonul Medieval vor fi alți doi scriitori: George Sorescu – fratele lui Marin Sorescu și Tudor Nedelcea.

Publicat în

în