Cinci medalii olteneşti

La prima ediţie a Campionatului Naţional de box U22 (sportivi sub 22 de ani), desfășurat recent în orașul Brăila au participat 41 de pugiliști din țară. Evenimentul sportiv a reprezentat un criteriu de selecţie în vederea participării la Campionatul European U22,

La prima ediţie a Campionatului Naţional de box U22 (sportivi sub 22 de ani), desfășurat recent în orașul Brăila au participat 41 de pugiliști din țară. Evenimentul sportiv a reprezentat un criteriu de selecţie în vederea participării la Campionatul European U22,programat luna viitoare tot la Brăila.

Oltenia a avut cinci sportivi medaliați la acest campionat. La categoria 75 kilograme, Dănuţ Ionescu (CSM Râmnicu Vâlcea) l-a învins pe Adrian Ciobanu (Alro Slatina). Sportivii craioveni au venit acasa cu trei medalii de la campionatul U22. Alberto Ispas, legitimat la Clubul Sportiv Municipal (CSM), a obținut doar argintul, după ce a fost învins în finala categoriei +91 kilograme de Daniel Berciu (Dinamo București). Bogdan Marinași (56 kg) , tot de la CSM, a luat obtinut bronzul, fiind învins de viitorul campion al categoriei, Robert Jitaru (Steaua).

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *