Se antrenează cu tigri ca să lupte cu Olguța Vasilescu

Un politician din Craiova se pregătește în condiții de-a dreptul periculoase pentru viitoarele alegeri pentru funcția de primar.


Un politician din Craiova se pregătește în condiții de-a dreptul periculoase pentru viitoarele alegeri pentru funcția de primar.
Dan Cherciu a postat pe Facebook o fotografie în care stă lângă un tigru aflat lângă cușcă, în libertate. Imediat simpatizanții săi au reacționat. O parte din ei s-au arătat îngroziți de pericolul la care politicianul s-a expus.

„Sa nu-l confundati cu Dragnea” îi transmite un simpatizant lui Cherciu pe Facebook. „Nici nu se compara cu Olguta….El nu este prefăcut.” spune o fană a politicianului. O altă admiratoare a lui Cherciu i-a transmis că este curajos, dar fostul consilier local a răspuns ironic: „E tigru, nu e Olguța”.

Din comentarii nu am înțeles dacă fotografia este făcută în Thailanda sau Dubai dar este clar că în pauza dintre luptele politice Dan Cherciu a plecat în țările calde, el fiind îmbrăcat lejer și purtând ochelari de soare.

La alegerile locale de anul trecut, când a candidat pentru funcția de primar al Craiovei, Cherciu s-a clasat al V-lea obținând 5,1% din sufragii adică aproape jumătate din numărul de voturi obținut de PNL, partidul din care plecase tocmai pentru că nu fusese lăsat să candideze.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *