Spectacol handbalistic la Craiova

Spectacol handbalistic in Ssala Polivalenta din Craiova. Chiar daca nu au reusit sa castige in fata campioanei Europei oltencele au demonstrat ca sunt o echipa puternica. La finalul intalnirii, toti cei 4000 de fani prezenti in tribune au aplaudat spectacolul facut de

Spectacol handbalistic in Ssala Polivalenta din Craiova. Chiar daca nu au reusit sa castige in fata campioanei Europei oltencele au demonstrat ca sunt o echipa puternica. La finalul intalnirii, toti cei 4000 de fani prezenti in tribune au aplaudat spectacolul facut de cele doua echipe.

Principalul obiectiv al partidei cu CSM Bucuresti a fost atins. O sala plina si un spectacol frumos. Cu putina atentie poate se putea si un rezultat pozitiv. Oltencele au multumit publicului pentru sustinere si spera ca in meciurile urmatoare echipa sa le poata oferi doar victoria.
Campioanele Europei nu au avut un joc usor la Craiova.Jucatoarele si antrenorul formatiei bucurestene au avut doar cuvinte de lauda despre echipa si publicul din Banie. Chiar daca au fost momente in care SCM Craiova s-a apropat pe tabela de marcaj de CSM Bucuresti, la final campioana Europei a castigat cu 30 la 25.

Publicat în

în