Sprijin din PSD pentru Zgonea

Valeriu Zgonea primește sprijin din partea PSD. Unul dintre foștii săi colegi de partid i-a luat apărarea public în ceea ce privește noul dosar pe care DNA l-a deschis fostului președinte al Camerei Deputaților.

Valeriu Zgonea primește sprijin din partea PSD. Unul dintre foștii săi colegi de partid i-a luat apărarea public în ceea ce privește noul dosar pe care DNA l-a deschis fostului președinte al Camerei Deputaților.Senatorul PSD și șeful Comisiei Juridice din Senatul României, Șerban Nicolae a asemuit cazul Zgonea cu cel al lui Coldea, fostul director adjunct de la SRI.

„Din ce am înțeles eu domnul Coldea mergea în Seychelles și în Toscana ca urmare a faptului că împreună cu Sebastian Ghiță reformau statul de drept, iar Zgonea este acuzat de o faptă infamă în sensul că a beneficiat de niște lucruri și după un an de zile ar fi intervenit pentru ca cineva să fie numit pe un post eminamente politic. E același lucru ca și la Ponta, când l-a propus pe Șova ministru. Posturile politice nu se ocupă prin concurs. Nu era fata asta, era altcineva. Ideea că beneficiezi de niște de beneficii cu ani în urmă și îți aduci aminte peste alți foarte mulți ani este o practică de ordin securist. Posturile de demnitate publică întotdeauna sunt politice, d-aia poți fi numit și revocat fără niciun fel de explicații. Înțeleg de la DNA că dl Ghiță era demult în vizor și era anchetat. Ceea ce pot să fac o corelare în sensul că dosarele lui Ghiță stăteau pe loc și nu erau anchetate tocmai ca urmare a faptului că petrecea în locuri exotice. ” a declarat Șerban Nicolae la Antena 3 în cadrul unei intervenții telefonice.

El a mai spus că Zgonea este anchetat pentru o faptă infină, în timp ce lucruri mai grave nu sunt anchetate de procurori.


Publicat în

în