Spectacol handbalistic in Banie

Meciul cu CSM Bucuresti se anunta un veritabil spectacol sportiv. Cel putin asta promit reprezentantii echipei de handbal feminin a Sport club Municipal Craiova. Mai mult decat atat, pentru a completa spectacolul fanii sunt asteptati in numar cat mai mare in

Meciul cu CSM Bucuresti se anunta un veritabil spectacol sportiv. Cel putin asta promit reprezentantii echipei de handbal feminin a Sport club Municipal Craiova. Mai mult decat atat, pentru a completa spectacolul fanii sunt asteptati in numar cat mai mare in tribunele Salii Polivalente.

Tehnicianul Bogdan Burcea este convins ca CSM Bucuresti nu se va menaja in partida de la Craiova chiar daca se gandesc mai mult la Liga Campionilor.
Antrenorul formatiei din Craiova este convins ca elevele sale se vor motiva in fata campioanei Europei chiar daca au fost mai multe momente in acest sezon in care evolutiile lor l-au nemultumit.
Partida dintre SCM Craiova si CSM Bucuresti se va disputa joi 16 februarie, de la ora 18 si 30 de minute, in Sala Polivalenta.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *