Mulțumesc partidului iubit

În țară au loc mitinguri împotriva guvernului, PSD este în corzi, iar USR câștigă teren. O moțiune de cenzură împotriva guvernului Grindeanu a căzut în vreme ce sute de mii de oameni cereau în stradă demisia. În acest timp la Craiova politica pare a fi intrat în adormire. La conferinaț de presă a Partidului Național Liberal, un consilier județean a mulțumit

În țară au loc mitinguri împotriva guvernului, PSD este în corzi, iar USR câștigă teren. O moțiune de cenzură împotriva guvernului Grindeanu a căzut în vreme ce sute de mii de oameni cereau în stradă demisia. În acest timp la Craiova politica pare a fi intrat în adormire. La conferinaț de presă a Partidului Național Liberal, un consilier județean a mulțumit colegilor din PSD. 

PNL a organizat o conferință de presă săptămânală și, tocmai atunci când toată lumea se aștepta să tune și să fulgere împotriva adversarilor de la PSD, liberalii s-au prezentat într-o atmosferă relaxată, de vacanță. 

Isidor Raducea, unul dintre cei mai vocali aleși ai PNL a ținut să mulțumească adversarilor săi „Mulțumesc conducerii Consiliului Județean pentru deschiderea pe care a arătat-o proiectului Transparență Decizională” a declamat liberalul care a ținut să amintească faptul că la ultima ședință a CJ a retras proiectul de pe ordinea de zi pentru a reveni cu o nouă formulă. 

Isidor Raducea a spus cu oarecare mândrie că a fost chemat de Gheorghe Barbărasă pentru a discuta despre acest proiect. El a spus că a ajuns cu secretarul Consiliului Județean la o formulă de proiect care să fie depusă la finalul acestei luni. Proiectul urmărea publicarea de către Consiliul Județean a contractelor încheiate cu diferite firme. Acest proiect a întâmpinat o opoziție masivă din partea PSD. 

În ianuarie 2017 proiectul lui Isidor primise aviz negativ de la comisiile de specialitate la sugestia consilierilor PSD. După discuții cu Barbărasă, liberalul s-a mai liniștit și revine cu un nou proiect. 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *